Чоловіки, які евакуюються до Львова і області, мають стати на облік до 24 год після прибуття. Наказ

2055 0
Загалом на Львівщину вже переселилися понад 4 тисяч біженців.
Фото: Заголовок

Фото: Заголовок

Чоловікам віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину, в період воєнного стану, у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, потрібно не пізніше 24 годин після прибуття з’явитися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у Львівській області для взяття на військовий облік. Про це йдеться у наказі начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького №2/22 від 27.02.2022 року.

Читайте також: В Україну з-за кордону повернулися 80 тисяч людей

Керівники підприємств, організацій, які здійснюють розміщення переселенців-чоловіків, повинні забезпечити виконання вказаних вимог, інформувати територіальні центри та районні військові адміністрації.

Нагадаємо, що загалом на Львівщину вже переселилися понад 4 тисяч біженців. Також за 5 діб відбиття російської агресії в Україну повернулося майже 80 тисяч громадян України, з яких більшість – чоловіки. За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, тільки на Львівщину приїхали понад 26 тисяч чоловіків віком від 18 до 60 років.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!