Чому на Львівщині лунала сирена. Головне за добу

3399 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.

Сирени. Один раз сирени повідомляли про повітряну тривогу. Була загроза ракетного удару з акваторії Чорного моря. Небезпека не справдилася. На Львівщині все спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 209 людей. До Перемишля зі Львівщини вирушили 818 осіб.

Читайте також: Ми втратили мільйон доларів, бо відмовилися від росії. Тарас Тополя про музику і війну

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 20 тисяч 579 людей. Повернулися – 23 тисячі 799 громадян нашої держави.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала 1363 звернення щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Нагадаємо, що 31 липня ввечері родини захисників «Азовсталі» вийшли на акцію у Львові та закликали міжнародні організації, зокрема, Червоний Хреста та ООН, захистити полонених героїв Маріуполя. Таким чином вони закликали світову спільноту не ігнорувати теракт, який трапився 29 липня в Оленівці, коли росіяни підірвали казарми з українськими полоненими.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!