Чому учора на Львівщині лунали сирени. Головне за добу

2413 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 30 березня о 13:26. Була загроза ракетного удару з МіГ-31 з території poсії. Небезпека не справдилась. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Прихисток переселенців. Евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у Львівську область приїхали ще 43 людини. До Перемишля з нашої області потягами вирушила 1281 особа.

Читайте також: Що робити, коли у місті лунає сирена тривоги. Інструкція

Підтримка для бізнесу. Релокований на Львівщину бізнес може отримати підтримку в межах проєкту «Relocate together».

Освіта. На Червоноградщині у школі №2 Радехова відкрили «Клас безпеки». У ньому є окремі зони – пожежна безпека, мінна безпека, цивільний захист та домедична допомога.

Спорт. Львівська обласна школа вищої спортивної майстерності – перша у національному рейтингу шкіл вищої спортивної майстерності за 2022 рік.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!