Чому виші зменшують прохідний бал. Олег Паска про те, яким буде навчальний рік на Львівщині

1757 0
Медіа-хаб «Твоє місто» проводить відеопроект «Тема тижня», де щотижня обговорюють важливі для Львова питання.

Навчання у львівських школах розпочнеться з 1 вересня і відбуватиметься у поєднаному форматі: учні молодших класів вчитимуться очно, а учні старших класів – за змішаною формою. 

Сьогодні, 2 серпня, о 19.30, у щотижневій програмі «Тема тижня» в студії Tvoemisto.tv обговоримо те, яким буде новий навчальний рік на Львівщині, хто і як обиратиме формат навчання, скільки школярів залишаться вчитись за кордоном. А також про українські атестати, які можуть отримати учні, які навчатимуться за кордоном та попередні підсумки національного мультитесту і чому виші зменшують прохідний бал на вступ. Про це розмовлятимемо із директором департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації Олегом Паскою.

Читайте також: «Це пропаганда, щоб пересварити людей». Інтерв’ю з Андрієм Садовим

Зазначимо, що «Тема тижня» виходить щотижня о 19.30 у студії Tvoemisto.tv. Програму можна переглядати на сторінці медіа-хабу у Facebook та на каналі у YouTube

У попередніх програмах: 

  • Про те, як зміняться ціни на купівлю та оренду нерухомості, а також про скандальні будівництва у центрі міста – будівництво на пл. Міцкевича, реконструкцію на вулиці Дорошенка і на вулиці Січових Стрільців говорили із головний архітектором Львова Антоном Коломєйцевим.
  • Про те, як безпечно організувати навчальний процес у Львові, куди відселити переселенців зі шкіл, який прогрес очікує на сміттєпереробний завод, як місто допомагає теробороні і які виклики війни долає місто, у межах проєкту «Тема тижня» Тvoemisto.tv розпитало у міського голови Львова Андрія Садового.
  • Скільки на Львівщині перевірили підозрілих осіб та виявили російських підприємствкуди відселять переселенців зі шкіл та як область підтримує тероборону – розповів у програмі «Тема тижня» голова Львівської ОВА Максим Козицький.
  • Які проблеми з громадським транспортом у Львові виникли через воєнний стан, чи купуватиме місто новий транспорт, що буде з е-квитком і як змінився трафік – у розмові з керівником департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олегом Забарило.
  • Про те, якою є ситуація на лінії зіткнення, чи отримують українські військові потужну новітню зброю та чого очікувати найближчими тижнями, Тvoemisto.tv розпитало у військового експерта Петра Черника.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!