Чому збиткова «Муніципальна варта» у Львові та кого насправді вона захищає

1552 1
Залишайте свої запитання у коментарях та отримайте фахову відповідь у прямому ефірі.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

Охорона виконавчих органів міськради і комунальних установ, патрулювання центру міста та контроль за паркуванням – такими є основні обов’язки ЛКП «Муніципальна варта». Для цього їх щороку дотують із бюджету: у 2019 році виділили майже 60 млн грн. Майже 51 млн  грн втратили на зарплату, а заробити вдалося лише 5 млн грн. У міськраді прогнозують, що у 2020 році чистий збиток ЛКП становитиме 55 млн грн. Водночас львів’яни нарікають на неефективність так званих «охоронців міста». Ситуацію підігрівають скандали й навколо них.  

У ток-шоу «Реформи без ілюзій», завтра 25 лютого, о 16:00 запитаємо у директора ЛКП «Муніципальна варта» про обов’язки муніципалів у Львові та чому ЛКП щороку стає збитковим.

Наш гість:

Павло Пец – директор ЛКП «Муніципальна варта».

Переглянути ефір можна на сайтіютуб та Фейсбук-сторінці медіа-хабу. У коментарях ви можете залишити запитання і отримати фахову відповідь у прямому ефірі.


Читайте також:
25 Лютого, 2020 12:08
666 ... а чому аФтар не оцінив в отакий( госпрахунковий) "спосіб" ефективність роботи поліції , лікарів , вчителів , працівників комунальних служб тощо ? ... яку користь отакі аФтори приносять державі , яка витратила на них конкретну купу грошей, своїми отакими "творами" ? ... (певне , якісь "конкретні люди" "замовили" те ЛКП) ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!