Чи готова 8-ма лікарня у Львові до прийому хворих із підозрою на коронавірус

4951 0
Заклад зможе надати спеціалізовану допомогу понад сотні хворим.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

8-му міську лікарню повністю звільнили від хворих і переформатували. Про це розповів головний лікар КНП «8-ма міська клінічна лікарня» Василь Обаранець, інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові 5 підприємств шитимуть маски та захисні костюми 

Лікарня розрахована на важких хворих, які мають загрозу дихальної недостатності, з імовірністю переводу на штучну вентиляцію легень.

«Акцент робиться на тому, що зараз в палати, де не було кисню, дотягуємо кисень, весь персонал готується до роботи в епідеміологічному навантаженні — бо це для нас не властива функція. І найголовніше — забезпечуємо засобами індивідуального захисту персонал, який буде працювати з тими пацієнтами. На сьогодні ми готові прийняти 91 пацієнта із забезпеченням кисню. Якщо встигнемо ще провести роботи, і кисень буде в кожній палаті, то до 110 пацієнтів зможуть отримати спеціалізовану допомогу», — розповів Василь Обаранець.

За його словами, у лікарні визначать чисту зону, де працюватимуть допоміжні служби, яка буде повністю ізольована.

Читайте також: Скільки коштів виділили на боротьбу із коронавірусом на Львівщині

«Хворі будуть відділені невідкладною допомогою на 1-му поверсі і реанімацією. І бригада, яка буде працювати — це 30 осіб, заходитиме з чистої половини в контаміновану, працюватиме 4 години, і тоді працівники по одному виходитимуть звідти, і заходитиме інша бригада. Режим роботи персоналу передбачається вахтовий», — зазначив Василь Обаранець.

Читайте також: Коронавірус та карантин у Львові.Оперативна інформація в один клік

Він акцентував, що зараз виділили окремий корпус в мікрохірургії ока (на території лікарні) під місце, де працівники зможуть відпочити, поспати й поїсти.

Фото: ЛМР

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!