На тимчасовий маршрут №25а у Львові випустили лише один автобус

3291 0
До кінця тижня графік чи кількість машин можуть відкоригувати.
Фото: Андрій Білий

Фото: Андрій Білий

Цього тижня у Львові розпочав тимчасово курсувати автобус 25а, який з’єднує вул. Кордуби та автостанцію №2 на вул. Богдана Хмельницького. Наразі на маршруті є лише один автобус, однак керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів у коментарі Tvoemisto.tv повідомляє, що машини можуть додати, якщо буде така потреба.

«Є запити від мешканців про збільшення кількості автобусів на цьому напрямку. Ми лише запускаємо цей маршрут, відповідно, будемо дивитися, чи він зможе дотриматися свого графіку, чи ні. Якщо на вулиці Липинського будуть значні затори, і він буде сильно відставати, тоді доведеться додавати», – каже він.

Читайте також: Львівські перевізники хочуть підвищення вартості проїзду у маршрутках

Зараз, за словами чиновника, маршрут перебуває на етапі вивчення. До кінця тижня, зважаючи на ситуацію, графік чи кількість машин можуть відкоригувати.

Нагадаємо, що управління транспорту ЛМР уклало тимчасовий договір із перевізником на новий автобусний маршрут № 25а, що курсує з вул. М. Кордуби – вул. Опришківська – вул. Богдана Хмельницького – вул. Промислова – вул. Липинського – вул. Богдана Хмельницького (АС-2) та у зворотному напрямку. Це пов’язано з тим, що через ремонт вулиці Богдана Хмельницького маршрут №25 їде до АС №2. Утім, мешканці Старого Знесіння поскаржилися Тvoemisto.tv, що новий автобус не курсує.

Ольга Коваль
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!