Чи відновили електропостачання та як курсує транспорт у Львові після ракетної атаки

1375 0
Ситуація у системі електропостачання складна.

У Львові відновили електропостачання по майже всьому місту. Є поодинокі повідомлення про ті райони, де ще немає електрики, але над цим працюють. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Подачу води та опалення відновили. Вода є гаряча та холодна. Водночас, як уточнили у ЛМКП «Львівводоканал», щоб подати воду до міста, перейшли на дизельну генерацію електрики. Львів'ян просять із розумінням поставитися до можливого тимчасового погіршення якості води (забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів), а також зробити запас води, бо ситуація у системі електропостачання дуже складна.

Читайте також: Садовий повідомив, коли у Львові можуть відновити світло і воду

На маршрути виїхало 57 трамваїв та 59 тролейбусів. Ще додатково випустили 15 автобусів, щоб забезпечити нормальну роботу громадсього транспорту.

30% світлофорів у місті вже працює. Мешканців просять не забувати про правила дорожнього руху та дотримуватися безпечної швидкості.

Нагадаємо, у середу, 16 листопада, у львівських школах і садках заняття не проводитимуть. Вони працюватимуть в режимі чергових груп. Батьки можуть приводити дітей до навчальних закладів

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!