Covid-19 у молодих людей і закриття закладів без вакцинації. Головне за добу

1647 0
Розповідаємо коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

У Львові за порушення карантинних норм (через відсутність вакцинації чи негативного тесту у працівників) закрили ще 14 закладів, серед яких кафе та магазини. 

Відтепер «Отримати сертифікат» про вакцинацію від коронавірусної інфекції стало простіше. Сертифікат згенерується без «підпису обличчям».

Помирають навіть 17-літні: Львівські лікарі розповіли, як на Covid-19 хворіють молоді люди.

Львів’ян попереджають про зміни у русі деяких тролейбусів. Через реконструкцію тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова тролейбус №22 курсуватиме зі змінами. Тролейбус №29 знову курсуватиме до аеропорту, також відновить роботу тролейбус №27 «Скнилів – Університет». 

На будівництво злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів біля Лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова, на вул. І. Миколайчука, 9, скерують 11 млн грн із державного бюджету. Тимчасовий вертолітний майданчик у лікарні перетворять на парковку для автомобілів. 

Куди дівається листя із львівських вулиць та парків. У Львові працює станція компостування, куди мешканці безкоштовно можуть привозити органічні відходи, листя та гілки. Станція розташована на Пластовій, 13. Tvoemisto.tv дізналося, скільки тонн відходів тут переробляють, скільки часу на це потрібно та як можна привезти сюди відходи на переробку. 

374 тисячі гривень за один вечір. Саме стільки зібрав владика Венедикт Алексійчук для бездомних на благодійній вечері 10 жовтня. Tvoemisto.tv поцікавилося, хто та як зараз опікується бездомними у Львові, як можна долучитися до благодійності та чому варто допомагати іншим та як це може змінити місто.
 
Гарного вам дня!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!