DayLook у Львові

2437 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями Львова. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг і чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

Олеся, 19 років, львів’янка.

Одяг зранку підбираю в залежності від настрою. Головне – щоб було зручно. Також звертаю увагу на те, що маю робити впродовж дня. Якщо маю якісь важливі події, то одягаюсь більш святково, а якщо нічого не заплановано –  у стилі casual. Дуже люблю зелений колір. Хоча також одягаю і різні насичені кольори – червоний, синій, жовтий та, іноді, чорний. Не маю якихось ікон стилю чи ще чогось такого. Загалом за модними тенденціями мало слідкую.

Найчастіше купую одяг у магазинчиках в центрі та в King Cross Leopolis. Люблю також зайти в Zara,  Berska,  Stadivarius, Reserved.Часто скуповуюсь у період знижок. Загалом на шопінг багато не витрачаю. До прикладу на кофтинку не витрачу більше, ніж 300 грн, а на пальто – більше 1000-чі.

Читайте також про попередню героїню рубрикки, котра любить замовляти речі в інтернет-магазинах.

Підготувала Ірина Скіць. Фото автора.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!