Де і коли можна буде купити квитки на матчі збірної України на Євро-2016

1977 0
Вже невдовзі в інтернеті стартує кампанія з продажу квитків на матчі Євро-2016, участь в якому візьме і збірна України.
Фото: ffu.org.ua

Фото: ffu.org.ua

Усі вболівальники, які є громадянами України, матимуть змогу залишити заявку через форму на офіційному сайті УЄФА починаючи з 13:00 14 грудня 2015 року до 13:00 18 січня 2016 року.

Всі без винятку заявки будуть розглянуті лише після 18 січня 2016 року, незалежно від того, коли вони були подані. Якщо таких заявок виявиться більше, ніж квитків, виділених національній футбольній асоціації для українських уболівальників, УЄФА проведе жеребкування. До кінця лютого 2016 року кожен вболівальник, що своєчасно оформить заявку на сайті УЄФА, отримає листа на електронну пошту з інформацією про результати свого запиту. У випадку, якщо результат заявки буде позитивний, з кредитної картки особи буде автоматично знято суму вартості замовлених квитків. Тому слід перевірити наявність коштів на картці, а також – попередити банк про проведення міжнародної транзакції. 

Окрім цього, вболівальник матимуть можливість замовити командні квитки (т. з. умовні квитки). Такі перепустки дають право відвідувати всі матчі за участю команди до обраної стадії турніру. Термін дії таких квитків залежить від виступу збірної у турнірі. Як тільки команда виходить до наступного раунду турніру, ваучери стають дійсними та їх можна обміняти на квитки. Якщо команда вибуває – ваучери недійсні, а кошти відшкодовуються на кредитну картку замовника після закінчення турніру.

У разі замовлення умовних квитків  термін дії банківської картки повинен бути до вересня 2016 року. УЄФА повертатиме кошти на ту ж саму картку, з якої було знято кошти.

У середині травня 2016 року квитки будуть відправлені на адресу, вказану вболівальником. Внести зміни в адресу для доставки квитків Ви зможете лише до 18 січня 2016 року. Після цієї дати портал з продажу квитків буде закрито, і змінити адресу доставки можливості не буде.

Більш детальна інформація про квитки доступна тут.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!