«Де ми втрачаємо одну людину, росія втрачає п’ять», – Зеленський

947 0
За його словами, на деяких ділянках українські сили відтісняють ворога, а з деяких були змушені відходити.
Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський розповів, що щоденні бойові дії в Україні завдають великих втрат, зокрема й росії. За його словами, де Україна втрачає одну людину і один танк, то росія втрачає п’ять. Про це він заявив у інтерв’ю американському телеканалу NBC, йдеться у пресслужбі глави держави.

«Де ми втрачаємо одну людину, Росія втрачає п’ять. Де ми втрачаємо один танк, вони втрачають п'ять. Так, ми боремося. Але треба бути справедливими й сказати, що нам справді складно. Бо на один наш танк у них є десять своїх, на одного нашого бійця – їхніх десять. Хоч би якими міцними ми були, але їх у десять разів більше. Нам складно, але ми тримаємося», – зазначив він.

Читайте також: Байден оголосив про нове розгортання сил США у Європі

Президент додав, що на деяких ділянках українські сили оборони відтісняють ворога, а з деяких були змушені відходити через чисельну перевагу противника.

«Сам на сам із росією нам складно. І, напевно, ми не витримаємо, тому дуже важлива підтримка Європи та США… Всі повинні зрозуміти, що це не наша війна. Не просто війна росії з Україною, це війна всього цивілізованого світу з рф, з її військово-політичним керівництвом, з її армією. Ми не зможемо одні, і слава Богу, що нам допомагають», – зазначив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський закликав світових лідерів, які збиралися на саміті G7, зробити все можливе, щоб припинити вторгнення росії в Україну до кінця року. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!