Де на Львівщині найвищий показник захворюваності на грип

4476 0
Кількість хворих на грип є більшою ніж на ковід.
Фото умовне

Фото умовне

У Львівському районі фіксують перевищення епідпорогів захворюваності на грип. Йдеться зокрема про три громади. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Іванченко-Тімко.

«Найбільше епідпоріг перевищують в Перемишлянській ОТГ, Новороздільській ОТГ, Миколаївська ОТГ, але порівняно із попереднім тижднем фіксуємо зниження захворюваності» зазначила вона.

Читайте також: «Будуть циркулювати чотири штами грипу». Де і кому вакцинуватися у Львові

Додамо, що за останні чотири тижні методом ПЛР підтвердили 1006 випадків грипу на Львівщині. Окрім того, лікарі встановлюють діагноз за допомогою швидких тестів. За її словами, загалом в області кількість хворих на грип є більшою, ніж кількість нових випадків захворювання на Covid-19.

Нагадаємо, чим відрізняється коронавірус від грипу, читайте тут.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!