На кільці Липинського – Хмельницького у Львові посилять роботу інспекторів з паркування

2354 0
У Львівській міській раді зазначають, що попри заборону, водії залишають свої авто на кільці, що на вулиці Липинського, Богдана Хмельницького.
Фото: Олександр Мазуренко

Фото: Олександр Мазуренко

У Львові на кільці, що на вулиці Липинського та Богдана Хмельницького, посилено працюватимуть інспектори з паркування. Вони евакуйовуватимуть неправильно припарковані авто, які ускладнюватимуть рух на цій ділянці. Про це повідомила пресслужба ЛМР з посиланням на начальника управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Він зазначив, що водії попри заборону залишають свої авто на кільці, тому тут посилять роботу інспекторів з паркування.

Читайте також: Ремонтна кампанія у Львові. Коли відкриють вулиці Бандери, Хмельницького і Пекарську

«У разі необхідності задіюватимуть евакуатор», – додав він.

У неділю, 1 серпня, кільце, на якому завершили ремонт, відкрили для проїзду. Там встановили знаки, що попереджають про заборону паркування.

«На вихідних підрядна організація ТзОВ «Онур» провела роботи з асфальтування кільця на вулиці Липинського – вулиці Хмельницького. Розмітку на кільці нанесуть за кілька тижнів, однак вже з неділі кільце повністю відкрите для проїзду транспорту. На кільці встановлено знаки про заборону паркування, позаяк це блокує проїзд», – каже чиновник.

Нагадаємо, вулицю Богдана Хмельницького ремонтувала компанія ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!