Де сьогодні можна подивитися гру Україна – Швеція на Євро-2020

3047 0
Швеція у своїй групі посіла перше місце (Іспанія, Словаччина, Польща). Збірна України ж – третє, що дозволило їй позмагатися за вихід у плей-оф.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сьогодні, 29 червня, збірна України зіграє з командою Швеції за вихід в 1/4 фіналу чемпіонату Європи. Матч пройде у Глазго, Шотландія, початок о 22.00 год.

Суперники у своїй групі посіли перше місце (Іспанія, Словаччина, Польща). Збірна України ж – третє, що дозволило їй позмагатися за вихід у плей-оф. Додамо, що перемога шведів у матчі проти Польщі та перемога іспанців над збірною Словаччини допомогли підопічним Андрія Шевченка вийти до 1/8 фіналу.

Учора збірна України залишила Бухарест і вилетіла чартерним рейсом до Шотландії. Як повідомляє пресслужба УАФ, сьогодні о 19.45 год. за київським часом головний тренер Андрій Шевченко і Тарас Степаненко дадуть відповіді на запитання журналістів під час онлайн-пресконференції, а о 20.00 год. розпочнеться передматчеве тренування національної команди на Хемпден Парк.

Фото пресслужби УАФ

Подивитися футбол онлайн можна за наявності відповідної підписки на oll.tv або на сайті Megogo. Також гру можна переглянути у прямому ефірі на телеканалі «Футбол 1» та на каналі ТРК «Україна».

Окрім цього, у Львові працюють кілька фан-зон, зокрема фан-парк перед ЛНУ ім. Івана Франка та у Ennio Event Square, що на Джерельній, 22. 

Нагадаємо, що Україна грала зі шведами на Євро-2012. Тоді дубль Андрія Шевченка приніс нашій збірній перемогу з рахунком 2:1.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!