Де сьогодні вакцинуватися у Львові. Графік, локації та вакцини

1147 0
Тимчасові пункти щеплень працюватимуть довше – до 20:00 год.
Фото: Pexels

Фото: Pexels

Сьогодні, 19 листопада, у Львові працюватимуть стаціонарні та тимчасові пункти вакцинації від коронавірусу. Отримати щеплення можна чотирма доступними вакцинами – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac та Moderna. Пункти працюватимуть упродовж дня з 9:00 до 20:00.

Стаціонарні пункти вакцинації

Графік роботи та наявні вакцини можна уточнити за телефоном медзакладу.

Тимчасові пункти вакцинації

Нагадаємо, У Львові довше працюватимуть майже усі пункти вакцинації, як у будні, так і у вихідні. Відтак, вони будуть функціонувати з 10.00 до 20.00 год.

Продовження робочого дня не стосується лише пункту на Нижньому Шуварі та пункту у ТЦ «MARK», адже там передбачені інші години роботи.

Як вакцинуватися? Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр вакцинації, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Які реакції можуть бути на вакцину? Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Однак фахівці радять не хвилюватися, бо це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!