На правах реклами

Де у Львові з комфортом пройти щорічний медогляд?

16467 1
Часто після слів «медогляд» та «медична книжка» морально готуємося до величезних черг та непотрібної біганини. Та є альтернатива: за мінімум часу пройти повноцінне обстеження. Tvoemisto.tv розповість про переваги оформлення медоглядів за сучасними стандартами в європейському медичному центрі у Львові.
фото: doc.ua

фото: doc.ua

Ми, на відміну від європейців, сприймаємо щорічний медичний огляд несерйозно, але дуже часто саме це може допомогти своєчасно виявити хворобу, або навіть врятувати життя людини.  До прикладу, середня тривалість життя українців – 68 років, тоді як жителі Західної Європи легко дотягують до 74, адже вони відповідально ставляться до свого здоров’я.

Та сьогодні, із насиченим графіком роботи, мало хто з нас погодиться  стояти в у величезних чергах, розчаровуватися перед зненацька зачиненими дверима, шукати по всіх коридорах потрібного лікаря, стикатися з хабарництвом.

Якщо вже витрачати час та гроші, то чому не зробити це якісно та з реальною користю для Вашого здоров’я? Медичний центр європейського рівня Medicover розробив пакет «Медична книжка» для дорослих осіб, яким необхідно пройти щорічний медогляд для профілактичного огляду свого здоров’я. При проходженні медогляду одразу видають медичну книжку завіреного зразка. Медогляд відбувається зручно для пацієнта і його можна пройти всього за 2 візити. Спершу вас запишуть на аналізи і ваш особистий координатор  дбайливо попередить, як підготуватись до них. Аналізи ви здаєте на місці в комфортній  лабораторії, яка сертифікована згідно з державним зразком. Потім ви йдете на візит до необхідних лікарів. Після простого і зручно організованого дня вам залишається тільки забрати свою медичну книжку, і головне – витратити гроші не комусь в кишеню, а на своє здоров’я.

Медичний центр Medicover – перший у Західній Україні недержавний медичний заклад, який згідно з ліцензією МОЗ України, видасть листки непрацездатності, обмінні картки для вагітних, надасть лікарняні з догляду за дитиною, забезпечить якісні медогляди.

Пакет «Медична книжка» включає в себе весь спектр обстеження, лабораторні дослідження та консультації спеціалістів всіх необхідних напрямків у зручний для Вас час.

Медичний центр Medicover розташований за адресою: Львів, вул. Антоновича, 102 (заїзд із вул. Героїв УПА, 75); тел. 093 911 03 03.

Детальніше читайте на сайті Медичного центру: medicover.com.ua


Читайте також:
7 Жовтня, 2015 19:55
ser Крутий центр - проходження одного спеціаліста (лор, терапефт, сімейний і т.інше), коштує 200 грн. Тобто весь медогляд з аналізами приблизно 2500-3000 грн. Нафіга воно таке потрібне...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!