Де сьогодні у Львові перекриють рух. Маршрут

2159 1
Ситуативне перекриття руху пов’язане з Молитовною пішою ходою
фото: velychlviv.com, ogo.ua, region.unn.ua

фото: velychlviv.com, ogo.ua, region.unn.ua

Із 12:00 до 14;00 на центральних вулицях Львова перекриють рух, у зв’язку з проведенням Молитовної ходи пам’яті загиблих воїнів АТО, яку організовує Душпастирський Відділ Військового капеланства Львівської Архідієцезії Римо-Католицької Церкви в Україні.

Піша хода відбуватиметься одночасно у всіх дієцезіях України з благословення Архієпископа Мечислава Мокшицького, Митрополита Львівського.

Читайте також: Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

Після меси Молитовна хода пам’яті воїнів, загиблих в АТО рушить від Катедрального Собору за таким маршрутом:

Площа Катедральна, 1 – площа Ринок – вулиця Руська – вулиця Винниченка, 30а (храм Стрітення Господнього).

Нагадаємо, ситуативне перекриття вулиць передбачено і завтра, яке пов’язане із відзначенням 99-ї річниці проголошення Західноукраїнської народної республіки (ЗУНР). 


Читайте також:
4 Листопада, 2017 12:34
Панзільвова Задовбали ті перекриття вулиць! Попам нічого робити, та й вони на своїх модних машинках катаються, а простому Божому люду нічим добиратися. Європа наближається!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!