На правах реклами

У Львові знижка на квартири біля парку та з релакс-зоною на даху. Візуалізація

5282 0
Спеціальна ціна в незвичайному ЖК Lazur Sky, який будують поруч парків Погулянка та Снопківський, діє впродовж вересня.
https://novobudovy.com

https://novobudovy.com

Знижки до 4% актуальні впродовж вересня в ЖК Lazur Sky. При цьому житловий комплекс має, крім акційної вартості, кілька цікавих особливостей. По-перше, це 16-поверховий будинок з експлуатованим дахом.

«На даху облаштують зони для кінотеатру, відпочинку та умовного "офісу" під відкритим небом», — розповідають у компанії LazurGroup.

За словами представників забудовника, ідея облаштувати цей простір у такий спосіб з’явилася ще під час опрацювання ділянки. Lazur Sky розташовується на вул. Зелена, 115д між двох парків — Погулянка та Снопківський — і має чудовий краєвид на центр міста.

На першому поверсі для зручності мешканців розмістять вхідну зону з консьєрж-сервісом та окремими приміщення для зберігання дитячих візочків. Передбачено підземні і наземні паркінги, зарядні станції для електромобілів, а також місця для стоянки велосипедів, магазин-пекарню і сервіси дрібного ремонту.

Також у кожному під’їзді мають бути одразу два ліфти, що поки що для Львова є рідкістю. Один з них здатен перевозити вантажі, його загальна вантажопідйомність — до 1 тонни. Суто пасажирський ліфт — безшумний швидкісний OTIS.

У компанії працюють два відділи продажу, один з яких розташований безпосередньо на вулиці Зеленій 115д, що зручно для тих, хто захоче побачити наживо локацію та планування майбутніх квартир.

«Планування квартир передбачає вільне перепланування за необхідності. У комплексі встановлять енергоефективні вікна та за бажанням підлоги з підігрівом від електрики чи власного індивідуального опалення, яке буде в кожній квартирі», — розповідають в компанії. 

Площі квартир — від 39 до 85,7 кв. м., кожна з них має балкон або лоджію. У вересні замість стандартної ціни 14 500 грн/кв. м. можна обрати квартири за спеціальною ціною від 13 900 грн/кв. м.

Детальнішу інформацію про квартири та об’єкти компанії можна дізнатися на сайті новобудови та у відділах продажу: вул. Городоцька, 233, вул. Зелена, 115д, а також за телефоном — 067 000 22 32.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!