Депутати ЛМР підтримали петицію про курсування транспорту до 23:00

1817 0
Тепер департамент житлового господарства та інфраструктури має розробити дорожню карту для впровадження цієї петиції.
Фото: Transportphoto

Фото: Transportphoto

Депутати ЛМР підтримали петицію про продовження руху громадського транспорту у Львові до 23:00. Тепер департамент житлового господарства та інфраструктури має розробити дорожню карту для впровадження цієї петиції.

Читайте також: Чому я не планую пересісти на громадський транспорт у Львові з понеділка

За словами керівника управління транспорту Ореста Олеськіва, у Львові є 15 маршрутів, котрі курсують між 22:00 та 23:00, а після 23:00 починають їздити нічні автобуси.

«Щоб забезпечити курсування усіх маршрутів до 23.00 год, необхідно вносити зміни до договору, укладеного з перевізниками, або ж ми це врахуємо при проведенні наступних конкурсів", - сказав Орест Олеськів.

Додамо, що автор петиції Данило Березюк пропонував зобов’язати перевізників забезпечувати на кожному маршруті «денну» кількість транспорту (тобто таку саму, як упродовж дня) до 22:00, а в проміжку між 22:00 та 23:00 кількість транспорту на маршрутах уполовину зменшити.

Читайте також: Петицію про ліквідацію смуг громадського транспорту на Чорновола у Львові не підтримали

Додамо, що Tvoemisto.tv публікувало графік руху нічних та денних автобусних маршрутів Львова.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!