Львівські депутати підтримали петицію про продовження трамвая з Сихова до Наукової

8606 4
Петиція набрала необхідну кількість голосів за два тижні.
Фото: wikimedia.org

Фото: wikimedia.org

На пленарному засіданні ЛМР 24 січня депутати підтримали петицію про продовження трамвайної лінії від вулиці Вернадського до вулиці Наукової через автовокзал на Стрийській. 

Департамент житлового господарства та інфраструктури має підготувати дорожню карту до наступного пленарного засідання.

Читайте також: Нову вулицю між Рясним та Левандівкою почнуть будувати наступного року

7 грудня вона набрала необхідну кількість голосів. Її зареєстрували наприкінці листопада торік. Авторка петиції Наталія Собко зазначає, що таким чином удасться з’єднати два спальні райони у межах вулиць Наукова — Стрийська — Вернадського — Княгині Ольги. Водночас проектована вулиця Вернадського зможе розвантажити Стрийську та Наукову. Крім цього, проект передбачає добудову шляхопроводу на Княгині Ольги.

Схема авторки петиції

Нагадаємо, плани продовжити трамвай на вулицю Княгині Ольги та до Залізничного вокзалу озвучили під час запуску трамвая на Сихів восени 2016 року. Йдеться про фактично будівництво нової вулиці з Вернадського через садибні ділянки до збудованої під час підготовки до Євро-2012 частини вулиці поблизу стадіону «Арена Львів». Крім цього, якщо у міськраді погодять реалізацію цього проекту, доведеться добудувати й шляхопровід на Княгині Ольги, який частково збудували у 80-х роках минулого століття.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
24 Січня, 2019 16:33
Андрій Трамвай через садові ділянки? Для кого? Для садівників?
24 Січня, 2019 15:24
Твоє місто Це схема, яку запропонувала авторка петиції.
24 Січня, 2019 14:44
Adrian Чого карта російськомовна??
24 Січня, 2019 14:44
Adrian Чого карта російськомовна??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!