Депутати ЛМР проінспектують ремонти вулиць та готовність міста до зими

1055 0
Під час виїзного засідання депутати відвідають шляхо-ремонтні підприємства у Шевченківському районі, щоби з'ясувати, чи готове місто до зими.
ФОТО: GOOGLE.COM/MAPS

ФОТО: GOOGLE.COM/MAPS

Сьогодні, 12 жовтня, відбудеться виїзне засідання постійної депутатської комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства ЛМР.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Члени комісії, а також керівники районів та комунальних підприємств оглянуть декілька вулиць у Львові, де відбуваються або ж заплановані капітальні ремонти. Зокрема вулиці Бандери, Шевченка, Залізничну, Суботівську, Мазепи, Замарстинівську, Миколайчука, Щурата, Грінченка.

Також заїдуть на ШРП Шевченківського району, аби з’ясувати, чи готове підприємство до зими, а також на вулицю Миколайчука до Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

«Маємо сьогодні побачити, які темпи робіт по завершенню ремонтів доріг, а також обговорити, які дороги місто ремонтуватиме в 2022 році. Окремим важливим питанням є готовність техніки для прибирання і обслуговування міста, адже вже маємо прогноз на похолодання. Наша комісія має такий підхід, щоб на власні очі побачити всі роботи: де є недопрацювання – робимо зауваження. Де є потреба в коштах – будемо з посадовцями вирішувати це питання, але мусимо бути готовими до зими на 100%», – каже голова депутатської комісії Андрій Шевців.

Тvoemisto.tv проведе стрім із підсумків виїзного засідання комісії інфраструктури, інженерного та житлового господарства ЛМР.

Читайте також: У Львові планують напрацювати концепцію для паркування в місті 

Нагадаємо, цього тижня у Львові для проїзду перекриють частину вулиці Городоцької. Йдеться про перехрестя вул. Городоцької та Степана Бандери. Ділянку планують закрити для руху транспорту 14 жовтня. Роботи триватимуть орієнтовно до 21 листопада. Там облаштовуватимуть трамвайну колію зі зміненим радіусом розвороту. До 14 жовтня також мають змонтувати контактну мережу на перехресті Федьковича – Шептицьких, аби поїхав тролейбус.

Публікація в рамках програми висвітлення діяльності Львівської міськради



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!