Сесію Львівської облради перенесли через коронавірус у депутатів

1060 0
На засідання прийшло лише 33 депутати.
фото: Фотографії старого Львова

фото: Фотографії старого Львова

Сесію Львівської обласної ради, що мала відбутися сьогодні, 26 жовтня, перенесли через загрозливу епідеміологічну ситуацію з Covid-19. На засідання зібралося лише 33 депутати, що становить меншість від загального складу депутатського корпусу.

Як зазначила голова облради Ірина Гримак, керівники кількох фракцій попросили перенести робочу сесію у зв’язку зі стрімким поширенням коронавірусної інфекції на Львівщині. У частини депутатів підтвердився Covid-19.

«Минулого тижня ми робили обдзвін депутатів, кількість хворих тоді становила шестеро осіб. Це насправді дуже багато. Також варто врахувати те, що ми провели досить активну вакцинацію серед депутатського корпусу. Тому на сьогодні більшість не є присутньою на засіданні», – каже голова ЛОР.

Читайте також: Львівщина може перейти в червону зону. Що зміниться

Аби сесія була повноважна, на ній мають бути присутні більшість депутатського корпусу, тобто 43 депутати з 84. Дату VII чергової сесії облради мають визначити на засіданні президії.

Зазначимо, що 26 жовтня депутати повинні були розглянути 28 питань порядку денного. Зокрема, заслухати виконання цільових обласних програм за 9 місяців та погодити внесення змін до показників обласного бюджету.

За останню добу у Львові та області підтвредили 1 104 випадки коронавірусної інфекції. Від початку пандемії захворіли 174 464 людини.

Юлія Осим



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!