Депутати Львівської облради затвердили 200 млн грн на ремонт доріг місцевого значення

2345 0
У 2021 році планують отримати близько 891,5 млн грн на ремонт доріг Львівщини з Державного дорожнього фонду
служба автомобільних доріг у львівській області

служба автомобільних доріг у львівській області

Депутати ЛОР затвердили Програму розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на наступні п’ять років. За програмою на ремонт та утримання доріг місцевого значення у 2021 році з обласного бюджету передбачили 200 млн грн. Про це повідомляє пресслужба ЛОР

Читайте також: Після ремонту відкрили міст на дорозі Червоноград – Перетоки

Департамент дорожнього господарства ЛОДА формує перелік доріг, на ремонт яких скерують гроші, опираючись на пропозиції Служби автомобільних доріг у Львівській області, РДА, районних рад, депутатів Львівської облради, сільських, селищних та міських рад.

Читайте також: «Велике будівництво». Звідки йдуть гроші на ремонт доріг Львівщини

Нагадаємо, у 2021 році планують отримати близько 891,5 млн грн на ремонт доріг Львівщини з Державного дорожнього фонду. Зокрема, 230 млн грн піде на капітальний ремонт доріг області, 320 млн грн – на поточний ремонт. Решта суми передбачені на утримання доріг та організацію безпеки дорожнього руху – встановлення знаків й нанесення розмітки. Здебільшого продовжуватимуть ремонти доріг, які розпочали минулоріч. Що стосується нових ремонтів, то у планах відремонтувати дороги Турка-Східниця, Турка-Лопушанка, Ясениця-Новий Кропивник, Загір’я-Суха Долина.

Також цього року візьмуться за поточний середній ремонт – продовжать ремонтувати дорогу Ясенів – Золочів, Золочів – Красне, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, Дрогобич – Довголуки, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник. З «нових» доріг відремонтують Садковичі – Чернихів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!