Держекоінспекцію на Львівщині очолив Назар Бекетов

1972 0
Назар Бекетов керуватиме Держеконіспекціїєю Львівщини на час карантину.
фото: вго "зелений фонд"

фото: вго "зелений фонд"

Начальником Державної екологічної інспекції у Львівській області призначили Назара Бекетова. Про це повідомляють на сайті Державної екологічної інспекції України.

Назар Бекетов керуватиме Держеконіспекціїєю Львівщини на час карантину, доки не визначать переможця конкурсу на цю посаду.

«За результатами проведеного добору відповідно до наказу Держекоінспекції від 13.05.2020 № 152 на зайняття посади начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області – Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області, на період дії карантину та до дня визначення переможця конкурсного відбору відповідно до законодавства, шляхом укладення контракту, визначено кандидатуру Бекетова Назара Олександровича», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: За пляшку гроші. Як зменшити у Львові кількість сміття, що йде на утилізацію

Додамо, що Назар Бекетов – координатор ВГО «Зелений Фонд» у Західному регіоні. Магістр політології. Займається оперативним управлінням роботи ВГО «Зелений Фонд» у Західному регіоні. В обов’язки входить консультаційна робота з громадянами щодо питань охорони довкілля та координація зв’язків із громадськістю, пресою та органами державної влади. Також Назар займається розробкою та реалізацією інформаційного забезпечення діяльності ВГО «Зелений Фонд».

Нагадаємо, у грудні 2019 року виконувач обов’язків голови Держекоінспекції Єгор Фірсов звільнив голову Держекоінспекції у Львівській області Миколу Маланича.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!