Київ

Cупермаркет на Борщагівці перевірять через знайдену мишу у пакеті з хлібом

605 0
Держпродспоживслужба відреагувала на скандал з упакований у пакет хліб з мертвою мишею в супермаркеті АТБ.
Фото: Соцмережі

Фото: Соцмережі

Кияни придбали нарізний батон із мертвою мишею у пакеті, інспектори перевіряють магазин. Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Києві.
 
«4 березня Головним управлінням Держпродспоживслужби в м.Києві розпочато проведення позапланового заходу (інспектування) закладу торгівлі АТБ-маркет за адресою: м.Київ, вул. Генерала Потапова, 2 на підставі обґрунтованого звернення фізичної особи про те, що при купівлі хлібу в упаковці, покупцем виявлено мишу», - йдеться у повідомленні.
 
Факти та питання, що стали предметом проведення позапланового заходу, встановлюються. Про результати у Держпродспоживслужби обіцяли повідомити згодом.
 

Відмітимо, 3 березня у мережі поширилось відео нібито від киянина, який придбав упакований у пакет хліб з мертвою мишею. За подібне порушення торгову мережу можуть оштрафувати на суму від 30 до 300 тисяч гривень, в залежності від порушень. Або навіть закрити магазин.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!