Держреєстратор зі Львова незаконно оформив асфальтний майданчик за майже 10 млн грн

1743 0
Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – виправні роботи на строк до двох років.
фото: debaty.sumy.ua

фото: debaty.sumy.ua

Поліцейські повідомили про підозру 32-річному львівʼянину, державному реєстратору, внаслідок незаконних дій якого з державної власності вибув асфальтний майданчик. 

Як встановили правоохоронці, у 2019 році державний реєстратор прав на нерухоме майно однієї з сільських рад тоді ще Пустомитівського району Львівської області несанкціоновано змінив інформацію в автоматизованій системі Державного реєстру прав та провів державну реєстрацію права приватної власності за фізичною особою на асфальтний майданчик площею майже 10 тисяч квадратних метрів. Його вартість становила орієнтовно 9,5 млн грн і належав майданчик місцевій раді.

Читайте також: Львівські правоохоронці під час обшуку обмінників вилучили понад 152 млн грн

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – виправні роботи на строк до двох років.

Нагадаємо, що напередодні 44-річного львів’янина, державного реєстратора однієї із сільських рад на Львівщині, викрили на незаконному виведенні приміщень з комунальної та приватної власності.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!