Дім Франка у Львові запрошує на 3D виставку-лабіринт Franko from A to Z

2303 0
Після Львова виставку показуватимуть в Угорщині, Австрії, Словенії та Хорватії.
Фото: Дім Франка

Фото: Дім Франка

Дім Франка завтра, 1 жовтня, запрошує на мандрівну виставку-лабіринт Franko from A to Z. Абетку-енциклопедію «Франко від А до Я» видали у «Видавництві Старого Лева» у 2016 році. Тепер її автори-франкознавці Богдан та Наталя Тихолози вирішили вивести книгу на новий рівень – перетворити її на 3D простір.

Читайте також: Дім Франка покаже родинну кухню письменника. Деталі

Franko from A to Z стане інтерактивною англомовною виставкою-лабіринтом розмірами 12,5 на 6,5 метрів, яка за принципом абетки презентуватиме культову постать Івана Франка широкому загалу європейців. 

Виставка-лабіринт супроводжується англомовними та німецькомовними каталогами, екскурсіями, публічними лекціями про творчу спадщину та постать Івана Франка в контексті міжкультурного діалогу між країнами-сусідами. Після Львова виставку показуватимуть в Угорщині, Австрії, Словенії та Хорватії. Після гастролей Європою, виставку планують показати в містах України.

Читайте також: У Львові відкриють перший в Україні інтерактивний меморіальний музей

Відвідати виставку можна у Львівському національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка о 15:00.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!