Дім Франка запрошує підлітків на безкоштовну літню музейну школу. Як долучитись

8105 0
Заявки на участь у школі приймають до 4 червня.
фото: Львівська газета

фото: Львівська газета

Літературно-меморіальний музей «Дім Франка» оголошує набір на денну Літню музейну школу «Тинейджер в музеї» для учнів 6-8 класів Львова. Про це ідеться на Facebook-сторінці музею.

Під час Літньої школи учасники вчитимуться готувати та проводити екскурсії, шукати музейні скарби, використовують сучасні технології в музейній роботі. У програмі школи: майстер-класи з аудіодискрипції та навичок читання шрифтом Брайля; створення 3D моделі музейного експонату, екскурсії в ЛНЛМ Івана Франка, виїзна екскурсія в Державний історико-культурний заповідник «Нагуєвичі».

Читайте також: Ходіть в музеї – там не страшно. Як музеям стати дружніми до дітей

Участь у Літній школі – безкоштовна, учасників годуватимуть обідом, також вони матимуть перерву на чай. Для участі у Школі потрібно заповнити реєстраційну форму, реєстрація триватиме до 4 червня.

Школа проходитиме в Домі Франка за адресою вул. Івана Франка, 150-152 з 10 по 15 червня. Тривалість робочого дня: з 09:00/10:00 до 17:00.

Організаторами Школи є Дім Франка та ГО «Асоціація музеїв Івана Франка».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!