Політична реклама

Дітям зі Львова пропонують відпочинок у Свіржі

7514 1
Діти віком від 7 до 17 років, які живуть та навчаються у Львові, з 1 до 21 червня можуть відпочивати у дитячому таборі «Дружба» у селі Свірж (Перемишлянський район, Львівська область).
Фото: vidpovim.pp.ua

Фото: vidpovim.pp.ua

Батькам доведеться доплатити 10% вартості путівки, що становить 270 грн. Путівки надає управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради в межах кампанії оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2014 року, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Категорії дітей, яким надається перевага при відборі на відпочинок та оздоровлення в таборі «Дружба» :

·               Діти-сироти.

·               Діти, позбавлені батьківського піклування.

·               Діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

·               Діти-інваліди (здатність до самообслуговування та не мають протипоказань).

·               Діти, які перебувають на диспансерному обліку (не менше одного року).

·               Діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків.

·               Діти, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії (крім дітей, які потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи).

·               Талановиті та обдаровані діти – переможці міжнародних, всеукраїнських, обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, лідерів дитячих творчих колективів та спортивних команд.

В дитячому таборі «Дружба» діти розміщуються у двоповерхових цегляних будинках (по чотири 4-місних кімнати в кожному).

В адміністративному будинку дитячого табору є спортзал, їдальня, медпункт. На території облаштовано спортивний майданчик для футболу, баскетболу. Працює табір тільки у літній період, оскільки відсутня система опалення.

За додатковою інформацією звертатися в управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради за телефоном: 297 58 71.

 


Читайте також:
21 Червня, 2019 12:27
Оксана
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!