Для українських абітурієнтів розпочався додатковий період реєстрації на мультитест

1299 0
Реєстрація доступна до 20 червня.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Починаючи з 10 червня, для українських абітурієнтів розпочався додатковий період реєстрації на національне мультипредметне тестування (НМТ). Про це повідомив міністр освіти й науки України Сергій Шкарлет.

«Вступники, які не встигли заповнити реєстраційну картку до 19 квітня, проте мають бажання проходити тестування, можуть зареєструватися і взяти участь у додатковій сесії НМТ. Реєстрація доступна до 20 червня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів став другим за популярністю містом, де абітурієнти планують складати мультитест

Дані для входу у спеціальний сервіс будуть доступними з 25 червня. Підтвердити участь у додатковій сесії тестування можна буде з 8 по 18 липня через інформаційну сторінку.

Із 1 до 10 серпня потрібно буде надати остаточну інформацію про бажання пройти НМТ. До 12 серпня – отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ, датою та часом початку тестування. У додатковій сесії НМТ відбудеться з 16 по 20 серпня.

Нагадаємо, що цього року зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у спрощеному форматі. Зокрема, оцінювати випускників будуть за допомогою мультипредметного тесту з української мови, історії України та математики. Як взяти участь у національному мультипредметному тесті, можна почитати тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!