Для літніх львів’ян проведуть свято у Шевченківському гаю

2254 0
Для відвідувачів організують бульбашкове шоу, концерт та майстер-класи.

У четвер, 7 червня, у Шевченківському гаю відбудеться свято для літніх людей Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Для гостей організують концерт, бульбашкове шоу, майстер-класи та частування обідом. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Мета заходу — подарувати старшим людям частку своєї любові, уваги, а також активно провести час, отримати багато позитивних емоцій та вражень»— розповів директор Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Віталій Брославський.

Читайте також: Учитись не пізно. Як працює львівський університет для пенсіонерів

За детальною інформацією можна звертатись за телефонами (095) 404 86 71 (Ельзара Галімова, менторка Української Академії Лідерства), (097) 689 54 45 (Василь Галамай, працівник Львівського міського територіального центру).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!