Мінкульт оголосив конкурс на нового керівника Львівської національної галереї мистецтв

1389 0
Конкурсний добір повинен завершитися не пізніше 14 вересня 2021 року.
Фото: lvivgallery.org.ua

Фото: lvivgallery.org.ua

Міністерство культури та інформаційної політики оголосило конкурс на посаду керівника Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького. Про це йдеться на сайті Мінкульту.

Документи на участь у конкурсі приймаються з 14 липня до 12 серпня включно.

Особа, яка бере участь у конкурсі, має подати такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу та копія документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Читайте також: У Львові на вулиці Стефаника пропонують встановити пам'ятник Борису Возницькому

Зазначені документи слід надіслати на поштову та електронну адреси ([email protected] з позначкою «документи на конкурс «Львівська галерея мистецтв»): вул. Франка І., 19, м. Київ, 01601. Відповідальна особа – Саган Оксана, контактний телефон: (044) 234-39-93.

Вимоги до кандидатів:

  • вища освіта;
  • стаж роботи у сфері культури не менше трьох років;
  • вільне володіння державною мовою;
  • досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років;
  • здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Під час другого засідання конкурсної комісії кандидати запрезентують програми розвитку Львівської галереї мистецтв на один і п’ять років.

Конкурсний добір повинен завершитися не пізніше 14 вересня 2021 року.

Нагадаємо, зараз Львівську галерею мистецтв очолює Тарас Возняк. На цю посаду його призначили у вересні 2016 року.

На посаду директора музею тоді претендували три кандидати:

Лариса Разінкова (Возницька), мистецтвознавець, доцент Львівської національної академії мистецтв, генеральний директор Львівської національної галереї мистецтв імені Возницького з 2012 року; Тарас Возняк, культуролог, політолог, засновник і редактор журналу «Ї»; Ігор Хомин, головний зберігач фондів Львівської галереї мистецтв.

У 2017 році Тарас Возняк зробив заяву щодо зникнення майже сотні стародруків, натякнувши, що до їх зникнення причетне попереднє керівництво.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!