Політична реклама

Для львів'ян планують створити літні кінотеатри

1713 0
Львівські активісти розпочинають громадську кампанію для того, аби виграти грант для створення літніх кінотеатрів у місті.

У 2011 році у парку імені Івана Франка розпочали показ кінострічок у вечірній час під відкритим небом, - пише Zaxid.net.  Ця ініціатива припала до душі молоді, тож 2 літа поспіль кіномани мали змогу безкоштовно переглядати улюблені кінострічки.

Організатори вирішили розширити свою діяльність і проводити кіновечори в інших парках та районах міста. Однак для цього потрібна додаткова апаратура та кошти на її закупівлю.

Тож, якщо ви хочете, щоб у вашому районі влітку транслювали улюблені фільми українською мовою, допоможіть організаторам виграти грант у конкурсі, оголошеному однією із всеукраїнських компаній.

Для того, аби допомогти проекту, проголосуйте за нього:

1. Зайдіть за посиланням.  

2. Знайдіть кнопку «Я-за!».

3. Зайдіть на свою сторінку Вконтакті.

4. Проголосуйте ще й зі сторінки у Facebook.

5. Натисніть «розповісти друзям».

6. А влітку приходьте на перегляди кінострічок під відкритим небом. Це виглядає так.

Нагадаємо, цього року День Львова відкриє вечірній кінопоказ під відкритим небом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!