Для людей із вадами слуху покажуть відеоурок про Таїнство Єлеопомазання. Коли і де дивитися

832 0
Трансляція буде доступна для перегляду 21 серпня, о 19:00.

Центр душпастирства осіб з вадами слуху «Надія», який діє при Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ, запустив серію катихетичних відеороликів для людей з вадами слуху. Особливість таких соціальних роликів з сурдоперекладом в тому, щоб допомогти людям з вадами слуху переглядати та пізнавати Святе Письмо, доступно проходити катихетичні науки католицької церкви.

Цього тижня запрошують до роздумів про Таїнство Єлеопомазання разом з отцем Володимиром Мощичем. Відеоурок у межах проєкту можна буде дивитися вже сьогодні, 21 серпня, на YouTube-каналі Tvoemisto.tv. Трансляція буде доступна для перегляду о 19:00.

Читайте також: У Львові для людей з вадами слуху створюють катихетичні відеоролики. Коли і де дивитися

У центрі додають, що у сучасному світі церква шукає можливості бути відкритою для кожного, хто хоче наблизитися до Бога. Так, у кожному відеоуроці отці трактують про місце та взаємозв'язок святих таїнств у житті християнина.

Зазначимо, що попередні відеоуроки можна переглянути тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!