Політична реклама

Для прибирання доріг у Львові бракує нової техніки

1381 0
Після прийняття бюджету на 2014 рік на сесії, яку планують в четвер, 6 лютого, комунальники знову подадуть платіжні доручення на нову техніку, яку не закупили у минулому році у зв’язку із затримками коштів у держказначействі.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на міського голову.

«Ми сьогодні суттєво відчуваємо брак тієї техніки, яку ми вирішили купити в минулому році, на яку передбачили кошти, але їх казначейство не проплатило. Тому зараз дуже важливо, щоб ми в четвер нормально провели пленарне засідання, прийняли бюджет, що дасть можливість знову подати платіжки в казначейство, щоб ця техніка поступила. Це сучасна техніка, а та, яка є, вичерпала себе. Звичайно, працівники стараються тримати її в нормальному стані, але це дуже складно – ресурси виділяються більші, ефективність їх є менша,  - повідомив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, у 2013 році у бюджеті розвитку передбачили понад 18 млн грн. на закупівлю 35 одиниць техніки та 2 одиниць обладнання для прибирання вулиць міста. Минулого року місто отримало лише 8 одиниць нової техніки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!