Політична реклама

Для трьох львівських медзакладів закуплять наркозно-дихальне обладнання

1551 0
Для львівських лікарень закупять дихальні апарати - про це повідомив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров'я Львівської міської ради.

Обладнання за кошти з бюджету розвитку міста закуплять для трьох медзакладів - лікарні швидкої допомоги, 8-ї лікарні та міської дитячої клінічної лікарні Львова, - пише Експрес.

Як зауважив Василь Савчин, завідувач опіковим центром Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні, головний комбустіолог Львівської області, опікове відділення лікарні мінімально забезпечене обладнанням, медикаментами, які необхідні для надання дітям допомоги.

"Ми маємо тісну співпрацю з колегами з Америки, які допомагають інструментами, розхідним матеріалом, а також отримуємо допомогу від Швейцарії та Польщі", - зазначив медик і додав, що відділення інтенсивної терапії потребує дихальних апаратів та іншого допоміжного обладнання.

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львівської міськради заклали 3,8 мільйона гривень на придбання обладнання для установ охорони здоров'я.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!