Для зменшення заторів на об’їзді перехрестя Бандери – Городоцької у Львові встановлюють нові правила

2940 0
У жовтий сигнал переводять світлофори та закривають пішохід на перехресті вул. Хотинська – Коротка – Городоцька.
Фото: Святослав Товстига у Фейсбук

Фото: Святослав Товстига у Фейсбук

У Львові сьогодні, 15 жовтня, відбулася нарада щодо об’їзду перехрестя вул. Бандери – Городоцької, на якій прийняли рішення для зменшення кількості заторів. Про це повідомив керівник ГО «За якісний транспорт» та голова Громадської ради при управлінні транспорту ЛМР Святослав Товстига. 

Читайте також: На вулиці Городоцькій утворився сильний затор. Як об’їхати

Перш за все, для зменшення заторів на перехресті вул. Коротка – Залізнична переведуть світлофори у жовтий сигнал

Також вирішили закрити пішохідний перехід на перехресті вул. Хотинська – Коротка – Городоцька. Святослав Товстига зазначив, що це необхідно для безпеки тоді, коли транспорт повертає з вул. Городоцької на Коротку. 

Крім того, на ділянці площі Марка Кропивницького встановлять знак «5.16» (напрямки руху по смугах), та зроблять дві смуги: крайня ліва смуга шириною три метри – для руху на вул. Коротку, а крайня права шириною 6,8 метрів – для повороту із площі на вул. Городцьку. 

Попри ці рішення на нараді обговорили також каналізуваання потоків на перехресті вул. Городоцька – Коротка та зміщення зупинки, яка стоїть перед перехрестям пл. Марка Кропивницького  – Городоцька – Коротка в сторону до вулиці Василя Перова. 

Наступна нарада відбудеться в понеділок, 18 жовтня, на якій розглядатимуть реалізацію й цих рішень, зазначив Святослав Товстига. 

Читайте також: Як курсуватиме транспорт на Городоцькій

Нагадаємо, що у Львові на місяць перекрили частину вул. Городоцької. На перехресті з вул. Городоцькою від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького проводитимуть роботи із облаштування трамвайної інфраструктури, зокрема змінять радіус поворотів трамваїв.

На час ремонту з Залізничного вокзалу до церкви Анни (вул. Захисників України) та у зворотному напрямку з 06.30 по 23.00 кожних 30 хвилин курсуватиме експрес-маршрут. 

Додамо, що вчора, 14 жовтня, на вулиці Городоцькій у Львові утворились затори. Усе через перекриття ділянки, де вона перетинається із площею Кропивницького. Ускладнений рух був вулицями Городоцькою, Братів Міхновських, Горської, Сар'яною, Липневою, УПА, Федьковича, Кропивницького, Хотинською, Короткою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!