Київ

До 19 травня на Печерську та Голосієві в Києві не буде гарячої води. Список вулиць

854 0
У столиці розпочали гідравлічні випробування.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

З 2 по 19 травня «Київтеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування теплових магістралей в Печерському та Голосівському районах столиці. Відповідні повідомлення з'явилась у дописах райадміністрацій. 

У зв’язку з проведенням планового ремонту теплоджерела та планових гідравлічних випробувань теплових магістралей № 3 (4) станції теплопостачання №1, припинено гаряче водопостачання всіх споживачів в межах вулиць Великої Васильківської, Антоновича, Жилянської, Володимирської, Саксаганського, Басейна, Михайла Грушевського, Еспланадної, Лютеранської, Мечникова, Шота Руставелі, Хрещатику, Шовковичної, АрхітектораГородецького, Дарвіна, Заньковецької, Кропивницького, Круглоуніверситетської, Леоніда Первомайського, Рогнідинської.

У Голосіївському районі гідравлічні випробування проводять теплової магістралі № 3, 4, 5, 6, 7 теплоелектроцентралі № 5 та теплових магістралей № 3 (4) станції теплопостачання № 1.

Постачання гарячої води припинено до вулиць Саперно-Слобідської, Голосіївської, Героїв Оборони, Виставкової, Заболотного, Лятошинського, Дмитра Луценка, Героїв Маріуполя, Здановської, Васильківської, Стельмаха, Костанайської, Володимира Брожка, Фрометіївської, Ямської, Ділової, Антоновича, Фізкультури, Великої Васильківської, Костанайського провулку, Валерія Лобановського, Голосіївського проспекту, проспекту Науки, Великої Васильківської, Антоновича, Жилянської, Володимирської.

Нагадаємо, у Києві стартував проєкт, спрямований на допомогу чотирилапим улюбленцям пенсіонерів, людей з інвалідністю, безробітних.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!