До Дня єднання будівлю Львівської ОДА підсвітили в синьо-жовті кольори

1098 0
Замайорів синьо-жовтий колір на будівлі адміністрації, як символ єднання Львівщини з усією країною.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

До Дня єднання, який в Україні відзначають сьогодні, 16 лютого, будівлю Львівської облдержадміністрації підсвітили кольорами прапора України.

Замайорів синьо-жовтий колір на будівлі адміністрації, як символ єднання Львівщини з усією країною, консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Читайте також: До Львова прибув Поїзд Єдності 

Нагадаємо, що сьогодні у День Єднання у Львові пройшли урочистості  біля флагштоку на території Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, що на вул. Героїв Майдану, 32. Також сьогодні ввечері до львівського залізничного вокзалу прибув символічний Поїзд Єдності. Його маршрут простягає із Рахова, що у Закарпатській області, до Маріуполя, що на Донеччині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!