Політична реклама

До кінця травня у Львові відкриють ще один чотиризірковий готель

1447 0
До кінця травня 2012 року по вул. Городоцькій, 15 планують відкрити 4-зірковий готель «Асторія», номерний фонд якого налічуватиме 45 номерів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Окрім того, до квітня 2012 року у новозбудованому чотиризірковому готелі «Євроспорт» (пл. Петрушевича, 1) у Львові планують повністю завершити всі оздоблювальні роботи. 

На сьогоднішній день у тестовому режимі працює новозбудований чотирьохзірковий готель «Нобіліс» (м. Львів, вул. Фредра, 7), який пропонує своїм гостям 49 номерів.

Також невдовзі у п’ятизірковому готелі «Леополіс» (вул. Театральна, 16), номерний фонд якого наразі налічує 43 номери, планують завершити усі роботи, пов’язані з другою чергою готелю, що складатиметься з 33-ох номерів та необхідної інфраструктури. Після цього керівництво «Леополісу» планує подати заявку на присвоєння готелю офіційної категорії 5*. Завершується облаштування 17-ти номерів другої черги 4*-го готелю «Вінтаж» (вул. Староєврейска, 25-27).

Сім додаткових номерів до кінця лютого 2012 року запропонує чотиризірковий готель «Швейцарський», що по вул. Князя Романа, 20/22.

У Трускавці до кінця лютого 2012 року передбачається відкрити санаторій «Каштан» (пл. Кобзаря, 1), номерний фонд якого складатиметься з 187 номерів, а до кінця квітня – комплекс апартаментів «Лісова пісня» на 248 номерів. Умови проживання обох відповідатимуть вимогам 4-зіркового готелю.

За словами О. Засадного, готельний ринок Львова налраховує близько 2800 номерів, а це більше, ніж 6 тис. місць.

«Однак, ми звертаємось до власників готелів з проханням ставити помірковані ціни на час Євро-2012», - додає О. Засадний.

Нагадаємо, високі ціни у готелях Львова стало однією з причин, через яку футбольні фанати Данії не хочуть їхати до Львова на Євро-2012.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!