До львівської лікарні з постраждалими від війни дітей завітав собака-сапер Патрон. Фото дня

1815 0
Патрон допомагає шукати вибухонебезпечні предмети.
Фото: Перше ТМО

Фото: Перше ТМО

До лікарні святого Миколая у Львові, де перебувають постраждалі від війни діти, завітав собака-сапер Патрон, який допомагає шукати вибухонебезпечні предмети. Про це повідомили у Першому ТМО Львова. 

Читайте також: У Львові лікують маму з дочкою, яким після обстрілів у Краматорську апмутували ноги

«Він подарував посмішку нашим маленьким пацієнтам. Сьогодні до лікарні св.Миколая завітав відомий чотирилапий сапер – пес Патрон. Він допомагає шукати небезпечні предмети та робить Україну безпечнішою щодня. На личках діток знову засяяли усмішки від маленького гостя. Діткам він розповів про вибухонебезпечні предмети та правила безпеки із ними», – пишуть в лікарні.

Серед дітей, яких лікують у лікарні св.Миколая, є сім’я, яка постраждала під час ракетного обстрілу вокзалу в Краматорську у квітні, де було близько 4 тисяч цивільних. Жінка втратила одну ногу, а дочка – дві. У лікарні їх доглядає 11-річний Ярослав. 

Читайте також: До Львова евакуювали 19 українців, які постраждали від вибухів

Нагадаємо, що пес Патрон завітав до Львова з нагоди міжнародного Дня захисту дітей 1 червня. Собака-сапер Патрон, джек-рассел-тер'єр, який здобув велику популярність за часів російсько-української війни.

Фото: Перше ТМО


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!