До Львова евакуювали діток, які постраждали під час обстрілу на вокзалі у Краматорську

3108 0
Евакуювали дітей від 9 місяців до 17 років. Вони мають різні травми, зокрема від уламків.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

На Львівщину евакуювали 16 діток зі сходу України. Усі – з пораненнями. Серед них є ті, хто перебував на вокзалі у Краматорську. Про це повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Читайте також: У Краматорську десятки загиблих через удар росіян по вокзалу

«Є родина, яка з п'ятьма дітками потрапила в ДТП, коли вимушено тікала з Донеччини. Їхня 6-річна донька померла. Евакуювали дітей від 9 місяців до 17 років. Вони мають різні травми, зокрема від уламків. Їх доправили у медзаклади області та надають медичну допомогу», – повідомив Максим Козицький.

У медзакладах, де прийняли дітей, просять передати, що маленькі пацієнти усім забезпечені. Якщо потрібна буде допомога, повідомлять додатково. 

Читайте також: Львівські медики врятували двох хлопчиків з Маріуполя, які потрапили під обстріли окупантів

Нагадаємо, у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні ОХМАТДИТ лікують 15-річного Андрія, який, тікаючи з матір’ю і сусідами з будинку на Чернігівщині, підірвався на протипіхотній міні агресора в автомобілі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!