До Львова йде похолодання. Якою буде погода у місті протягом тижня

6202 0
Дощитиме у Львові майже в усі дні протягом тижня.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні, 12 жовтня, у Львові протягом дня протримається хмарна погода. Без опадів. Про це повідомляють на сайті Синоптика.

Температура вдень коливатиметься від 11 до 16 градусів вище нуля.

Завтра, 13 жовтня, очікують дрібний дощ протягом дня. Погода надалі залишатиметься хмарною. Температурний максимум становитиме 17 градусів із позначкою плюс.

У середу, 14 жовтня, майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Уночі йтиме дрібний дощ. Стовпчик термометра покаже 7-10 градусів тепла.

У четвер, 15 жовтня, буде ясним ранок, однак протягом дня небо затягне хмарами. Температура коливатиметься від 7 до 15 градусів із позначкою плюс.

У п’ятницю, 16 жовтня, удень та ввечері очікують мінливу хмарність, невеликий дощ. Стовпчик термометра покаже 9-13 градусів тепла.

На вихідних, 17-18 жовтня, синоптики прогнозують похмуру погоду, дощ. Температурний максимум становитиме всього 10 градусів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!