До Рясного запускають ще один спецавтобус

2208 0
Рейси виконуватимуть автобуси, що мають по 52 сидячих місця.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Із 18 травня до Мікрорайону Рясне-1 запустять ще один спецавтобус. Про це повідомили у комунальному «АТП-1». 

Автобус курсуватиме з Рясного до приміського вокзалу. На час карантину і до відновлення приміських маршрутів в години-пік два експериментальні автобуси курсуватимуть за маршрутом 49, але матимуть кінцеву зупинку в мікрорайоні Рясне-1. Рейси виконуватимуть автобуси, що мають по 52 сидячих місця.

Автобуси відправлятимуться в робочі дні із зупинки вул. Стельмаха в мікрорайоні Рясне-1 о 6:35, 6:50, 8:15 та 8:30.

Читайте також: Послаблення карантину у Львові. Як добратися на роботу

Додамо, що 14 травня до Рясного вже запустили додатковий спецрейс. Їздити в громадському транспорті Львова можна лише за спецперепустками працівникам певних установ. 

Нагадаємо, що наступне пом’якшення карантину заплановане на 22 травня. Тоді в МОЗ обіцяють відновити роботу громадського транспорту. Водночас за планами Мінінфраструктури, міський транспорт мають запустити на першому етапі виходу з карантину, ті автобуси, які курсують як маршрутки, запрацюють на другому етапі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!