Політична реклама

До середини лютого автобуси у Львові їздитимуть за графіками, - Садовий

1013 1
До середини лютого ситуація з громадським транспортом у Львові покращиться: автобуси будуть працювати відповідно до чітких графіків. Це сьогодні, 6 лютого, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомив А. Садовий, зараз перевізники докуповують необхідну кількість транспортних засобів, аби забезпечити чіткі графіки руху автобусів на маршрутах. Оскільки сьогодні на маршрути виїхало 564 автобуси, що на 32 автобуси менше, ніж за договором.

"Перевізники не врахували питання погодних умов і відповідного стану технічних засобів. Тому сьогодні усі перевізники докуповують необхідну кількість техніки, щоб можна було працювати відповідно до графіків. Маємо гарантію, що до середини лютого ситуація покращиться, автобуси будуть працювати відповідно до чітких графіків», - зазначив А. Садовий.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, за звітами перевізників, сьогодні на маршрути виїхало 564 автобуси.

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, відповідно до договору не усі автобуси виїхали на такі маршрути як: № 2А, 5А, 6А, 7, 8, 9, 11, 13, 18, 22, 28, 29, 30, 34, 35, 36, 37, 39, 43, 44, 45, 47А, 48.

Нагадаємо, 1 січня у Львові запрацювала нова транспортна мережа.

6 Лютого, 2012 23:02
Володя Як завжди, я брешу -ви слухаєте!!!!!!!!!
А. Садовий
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!