До України прийшов циклон Yvonne – очікують мокрий сніг та льодовий дощ

3394 0
Температура повітря найближчої ночі очікується 0-3 градуси морозу.
Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Ілюстративне фото: rozhyshche.rayon.in.ua

Українців зачепить південний циклон Yvonne і тому найближчої ночі в західних, північних областях очікують опади, мокрий сніг та дощ чи навіть льодяний дощ. Про це повідомляє синоптикиня Наталія Діденко.

«Як показують прогностичні карти, цілий віночок активних циклонів сплела атмосфера над Західною Європою та південною її частиною. Тому там – опади, часом сильні, поривчастий вітер та всілякі інші складні метеоумови», – пише вона.

Читайте також: Чим зігрітись узимку: Топ-6 напоїв за перевіреними рецептами

Проте вже завтра вдень антициклон з північного сходу знову підтисне і циклон поступиться, опади ймовірні лише місцями в західній частині України. А у більшості областей України переважатиме суха погода. Вітер втримується і напрямком, і силою – 11-го грудня він буде південно-східним, до штормових поривів.

Температура повітря найближчої ночі очікується 0-3 градуси морозу, на Сході, а також на Полтавщині, Сумщині, у Дніпрі з районами -3-7 градусів, на Одещині та в Криму +2+6 градусів.

Протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах нуля градусів, на Заході та Півдні +3 +8 градусів. Вихідними південна циклонічність знову підійде до нас: побільшає опадів, а в неділю знову антициклон відсуне мокрий сніг та дощ західніше.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!