На правах реклами

«Добре місце на добрій горі». В Івано-Франківську презентували житловий проєкт Gutenberg

1636 0
Комплекс котеджів межує із заповідником Горгани, а ще від нього п’ять хвилин на авто до курорту Буковель.

В Івано-Франківську для ріелторів презентували український проєкт зі швейцарською душею Gutenberg. Це комплекс котеджів у Карпатах, в мальовничій Яблуниці.

Керівник та автор проєкту Олег Єфіменко розповів, що Карпати для нього – це другий дім. Він багато подорожував країнами Європи, які стали натхненням для проєкту Gutenberg.

«Я реалізував понад сотню будинків в Україні та за її межами, але це перший для мене проєкт у Карпатах. Наразі у нас побудовано 13 будинків, їхня готовність 80%», – розповів Єфіменко.

Загалом планується збудувати 38 котеджів, які будуть з відповідною інфраструктурою, дитячими майданчиками та місцем для барбекю у загальному користуванні.

Будинки двоповерхові, площа коливається від 94 м.кв до 105 м.кв. Перший поверх – моноліт, а другий – дерев’яний каркас. Всередині будинки будуть з ремонтом, меблями та технікою. Опалення загальне – на території комплексу котельня на палетах.

Головний герой Gutenberg – Матіас. Швейцарець, який був вдома успішним бізнесменом, але велика експедиція привела його у добре місце на добрій горі – в українські Карпати.

«Саме тут він знайшов себе і справу свого життя – проєкт Gutenberg. Український проєкт зі швейцарським характером», – йдеться у презентаційному відеоролику.

Першу чергу з восьми будинків планують здати в першому кварталі 2023 року. Тобто потенційні покупці вже зможуть жити у цих будинках. Ціна за котедж близько 185 000 доларів США.

Більше інформації про проєкт – на сайті Gutenberg: https://www.gutenberg.haus;

Номер телефону: +38 (098) 009-00-94.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!