Біля Львова відремонтують частину дороги, де напередодні застряг автобус

2391 0
Після автопригоди на аварійній ділянці вже зрізали старий асфальт.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Минулого тижня рейсовий автобус №9, що курсує від автовокзалу на вул. Стрийській у Львові до села Муроване, потрапив у автопригоду. Громадський транспорт, рухаючись у напрямку від Галицького перехрестя до Мурованого, застряг у ямі на дорозі у селі Малехів. Про це повідомляв депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Дорога, на якій сталася аварія, – місцевого значення та перебуває на балансі ЛОДА. Обслуговує автошлях приватне підприємство «Рома». Раніше мешканці села вже скаржилися на аварійний стан дороги на сторінці «Гарячої лінії міста», зауважуючи, що автомобілі проїжджають даний відрізок дороги на «пузі», а «лежачий поліцейський» розчинився у повітрі».

У коментарі Tvoemisto.tv заступник голови ЛОДА Юрій Бучко зазначив, що після пригоди з рейсовим автобус в той же день на місце виїжджали інженер підрядної організації та інспектор з облдержадміністрації.

«Наскільки я розумію, в тому місці, де застряг автобус, були встановлені «лежачі поліцейські». Відповідно, він на них наїхав, а так, як автобус – низькопідлоговий, зачепився. У суботу там була техніка. Власне, частково зрізали старий асфальт. Станом на сьогодні там більше нічого зробити не можна, бо дуже мокро і просто стоїть вода», – каже він.

Читайте також: 11 доріг місцевого значення у гірських районах Львівщини відремонтує Укравтодор

Юрій Бучко запевняє, що як тільки дозволять погодні умови, дорогу підлатають холодним асфальтом. А вже навесні планують провести на відрізку протяжністю 700 м дрібний поточний ремонт.

Нагадаємо, цьогоріч на Львівщині планують відремонтувати 250 км доріг та 15 мостів. З обласного бюджету на це передбачили 170 млн грн.

Юлія Осим

Фото Ігоря Зінкевича


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!