Дощ, сніг, ожеледиця. На Львівщині – штормове попередження

1463 0
Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

Сьогодні, 16 березня, через ускладнення погодних умов на Львівщині прогнозують штормове попередження. На території області можливий дощ з мокрим снігом, а температура повітря становитиме максимум 6 градусів тепла. Про це інформує Львівський гідрометцентр.

Читайте також: Сніг із дощем. Якої погоди очікувати львів'янам цього тижня

На Львівщині синоптики прогнозують хмарну погоду. Можливий дощ, місцями з мокрим снігом. По півдню території – значний мокрий сніг. На дорогах буде ожеледиця. Температура вночі становитиме від 3° морозу до 2º тепла, а вдень – 1-6º тепла. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. (І рівень небезпечності, жовтий).

По місту Львову: Хмарно, дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі від 1° морозу до 1º тепла, вдень 1 – 3º тепла.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!